tisdag 2 april 2013

Ut med påsken

Äntligen tillbaka på jobbet! Inte alltid man kunnat säga så. Men jag älskar verkligen mitt jobb! Det märks ju tydligt att påskharen var hos oss i år...mitt godissug växer sig starkare för varje minut!

Idag har påsken åkt ut på lagret, packats ner och ställts i förrådet tills nästa år. Blev inte alls mycket kvar, någon enstaka tupp och några ägg i princip. Det var så skönt att få ut påsken. Jag har ju typ firat påsk i en månad och jag var verkligen trött på att se dun och fjädrar!
Nu pryds bordet av kuddar, lyktor, kandelabrar, ljusstakar och lite nyheter som kom förra veckan. Å så härligt!

Ska göra lite reklam för en nyfunnen, väldigt väldigt duktig fotograf och inredare som precis startat sitt eget företag. Kika in på hennes blogg http://malinlindstroms.blogg.se/ och låt er inspireras!
Denna duktiga tjej kommer till min butik i helgen och ska fota lite varor och jag hoppas kunna få en del tips på hur jag kan göra för att få till ett snyggt kort!

Ha en fortsatt solig och underbar dag!
/T1 kommentar:

  1. Härligt att kunna säga så när man går till jobbet! Förstår dig, är lite avundsjuk på ditt jobb, skulle vara underbart att jobba i inredningsbutik! Jag hoppas på att kunna jobba med mitt företag på heltid i framtiden, då kommer nog jag också att säga så ;)

    Tack snälla du för de fina orden! Ser fram emot söndag, ska bli jättekul! :)

    SvaraRadera