onsdag 6 mars 2013

Trendmässan 2013

Helgen den 27-28 april mellan kl 10-16 kommer Trendmässan att gå av stapeln här i Örebro. En helt ny mässa och Tidlösa Ting ska medverka som utställare!!! Det ska bli såå spännande och samtidigt hur kul som helst.
Mässan kommer vara i Behrn Arena med sammanlagt 1000kvm. Idagsläget är ca 120 olika företag inbokade så det finns mycket att kika på!

Trendmässan Örebro vill visa på olika trender inom Hus & Interiör, Teknik samt Lifestyle.

Hus & Interiör – besökaren möter här det mesta inom boende. Det presenteras hus, inredning, kök, bad, möbler, nyskapande design etc. Vad att tänka på med RUT och ROT? Med våren och sommaren i sitt antågande är det dags att fundera på vad vi ska göra i trädgården.

Teknik - i alla dess former är hett i dag, vilket man inte minst ser på de stora mässorna för Teknik och gadgets ute i världen. Den intresserade möter här datorer, smartphones, mobila hushållstjänster, sk smart homes vad det gäller styrning av värme, bevakning etc via mobil, GPS tracking-teknik för bilar, andra interaktiva tjänster. Vad är det senaste inom tv, multimedia och datorspel?

Lifestyle - allt fler väljer aktivt en viss livsstil idag och visar gärna på olika sätt vem man är och vad man står för. Det handlar såklart om kläder, smycken, prylar, men inte minst om hälsa, träning, resor, vad vi äter, dricker och konsumerar på annat sätt etc.

Jag hoppas vi ses där!
Kram
T

2 kommentarer:

  1. Åh! Jag skulle hemskt gärna vilja kommit som besökare!
    Sååååå synd att det var samma datum som FORM mässan i Karlstad, där jag troligtvis ska vara med som utställare! :(

    SvaraRadera
  2. Å va synd!! Hade varit roligt att träffa dig!! Och kul för dig också kanske å se på allt fint!

    SvaraRadera